Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] IBlitz jest niefair :D

Shunn21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

IBlitz-280x157.jpg

Skórki do postaci wszelakich tworzone są z myślą o urozmaiceniu gry, jednak mają być tylko kosmetycznym dodatkiem dla graczy i nie powinny dawać faktycznej przewagi w samej rozgrywce. Tymczasem coraz więcej wypowiedzi na ten temat kierowanych jest pod adresem Riotu. Na początku problemem była Steel Legion Lux oraz jej skille E i Q, które było zdecydowanie trudniej dostrzec, niż w przypadku jej klasycznego wyglądu czy którejś z pozostałych skórek. Aktualnie tematem #1 stał sięBlitzcrank oraz jego najnowsza skórka. Oto wypowiedź przywoływacza Ramizy (serwer NA), która zapoczątkowała cały temat:

Skins are meant to be fun additions to the game, that don’t give any player an advantage, while still enhancing the gameplay. iBlitzcrank has a HUGE advantage over regular blitzcrank. It is very easy to tell when a regular blitzcrank is going to pull. Also, you see a huge claw coming at you with a wire attached to it. With iBlitzcrank, there is no wire attached to the claw. You just see a little thing flying at you, and then you’re pulled. The little thingy is extremely tiny, has no wire attached to it, and gets lost and covered by both allies and enemies. In a team fight, it is almost impossible to find it.

Skóry mają być śmieszne dodatki do gry, które nie dają żadnych graczowi przewagę, jednocześnie zwiększając na rozgrywkę. iBlitzcrank ma ogromną przewagę nad zwykłym blitzcrank. Jest bardzo łatwo powiedzieć, kiedy regularne blitzcrank będzie ciągnąć. Ponadto, można zobaczyć ogromny pazur przyjście na Ciebie z przewodem do niej przywiązani. Z iBlitzcrank nie ma drut przymocowany do kolektora. Wystarczy zobaczyć drobiazg latający na ciebie, a potem ty wyciągnął.Little thingy jest bardzo mały, nie ma drut przymocowany do niej i gubi i objęte obu sojuszników i wrogów. W walce drużynowej, to jest prawie niemożliwe, aby znaleźć ( By tłumacz google.pl)

A co wy sądzicie na ten temat? Czy skórka iBlitz daje faktyczną przewagę?

źródło

http://how2play.pl/iblitzcranck-jest-nie-fair/
Opublikowano

Pieprzenie, z łatwością można zobaczyć, gdzie blitzcrank celuje.

Dla niektórych to widać zbyt trudne, choć fakt, mogliby zrobić jakąś linkę przyczepioną do łapy.

Opublikowano

moze troche trudniej jest zauwazyc ale bez przesady

stasiu956.png

Nick z Battlefield 3: Stachu956

Nick w League of Legends: Cv8j

Nick z Need for Speed World: Cv8l

Nick z Call of Duty 4: Modern Warfare: Stachu956

Opublikowano

widać ,że tłumaczenie przez google bo całkowicie bez sensowne.

282192c87ec1327253_c80b_390.gif

Poprosimy o tłumaczenie panie miSZCZu oklaski na zachęte

Opublikowano

Skins are meant to be fun additions to the game, that don’t give any player an advantage, while still enhancing the gameplay. iBlitzcrank has a HUGE advantage over regular blitzcrank. It is very easy to tell when a regular blitzcrank is going to pull. Also, you see a huge claw coming at you with a wire attached to it. With iBlitzcrank, there is no wire attached to the claw. You just see a little thing flying at you, and then you’re pulled. The little thingy is extremely tiny, has no wire attached to it, and gets lost and covered by both allies and enemies. In a team fight, it is almost impossible to find it.

Skórki mają być zabawnymi dodatkami do rozgrywek, nie powinny one dawać żadnemu graczowi przewagi, tymczasem nadal ( i tutaj przetłumaczyć się tego nie da, więc napiszę inaczej ) niektóre to robią.

niektóre wpływają na rozgrywkę ( "ironia" bo czy " tymczasem nadal zwiększają rozgrywkę byłoby poprawne :D " )

Ibliz posiada olbrzymią przewagę nad domyślnym blitz'em. Jest to bardzo łatwe do wykrycia, kiedy domyślny blitz przygotowuje się do przyciągnięcia. Ponadto możesz zobaczyć dużą łapę, która nadchodzi po ciebie z dołączonym przewodem. Iblitz, nie ma przewodu przymocowanego do łapki. Jeżeli już zauważyłeś, te małe coś leci po ciebie i po czym jesteś po drugiej stronie ( tzw. przyciągnięty ) przyciągnięty ( nie mając czasu na reakcję ). To coś jest bardzo małe, nie ma kabla i niszczy ( ze slangu lol'owego "owni " ) ochranianych przez przeciwną drużynę graczy ( twz. Blitz pulla, i adc mówimy bb ). W walkach drużynowych, jest to niemożliwe do zobaczenia.

kurwa, to jest 1 klasa gimbazjum. Czy na tym forum są tylko dzieci z 2.0 i nie potrafiące przetłumaczyć 10 wyrazów ? bo reszta to powtórki z wcześniejszego zdania.

Pan up' robi sobie jaja? oklaski na zachętę? ahahahahha jebłem, ten tekst tłumaczyłem niecałe 2 minuty, bo miałem problem z 1 zdaniem, ale nie z wyrazami, tylko poprawnością w j. Polskim

//edit. poprawiłem niektóre wyrazy

graphic.png

Opublikowano

Moim zdaniem riot nie powinien zmieniać wyglądu spelli przy innej skórce.

Jeżeli chcesz mi podziękować za pomoc kliknij Lubię to :)

Opublikowano

@2up.

sorry, ale to jest 6 klasa podstawówki, były tu tylko 2 czasy, przeszły, i teraźniejszy.

Gdzie ich wyzywam? to że nie chcą się uczyć, pisząc teksty chuj w dupe szkoły, wyjebmy ją trotylem itd. to już nie moja wina.

@top

Te skórki twz. garen'a, lux, blitza są cholernie zbugowane

lux - niewidzialne skille

garen - nawet na dobrym kompie, po odpaleniu ulta w tf ( gdzie ktoś jebnie 5 aoe ) te ulti zmniejsza fps'y o 80% na kilka sec

blitz - łapka niewidka, jakieś gówno al'a q urgota

graphic.png

Opublikowano

Pieprzenie, jak ulti z nowego skinu lux jest niewidzialny.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

fakt, grałem na pbe na solotopie to ownilem ostro. sam ledwie widziałem własną łapkę a co dopiero przeciwnik. za to skille lux są wszystkie widoczne nie wiem o co chodzi.

Ktoś wyżej pisał że wygląd skili nie powinien być zmieniany. bezsens. przecież po to się kupuje skiny dla innego wyglądu umiejętności

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Skille powinny być w skinach zmienione dla lepszego efektu, ale bez przesady, te skille lux i łapa blitza jest troche przegięta.<br />Co prawda nie jest niewidzialna, ale skupiając się na lasthitowaniu taki adc może mieć problemy z dostrzeżeniem łapy blitza, która wychodzi z krzaków;/

Opublikowano

@2up.

sorry, ale to jest 6 klasa podstawówki, były tu tylko 2 czasy, przeszły, i teraźniejszy.

Gdzie ich wyzywam? to że nie chcą się uczyć, pisząc teksty chuj w dupe szkoły, wyjebmy ją trotylem itd. to już nie moja wina.

@top

garen - nawet na dobrym kompie, po odpaleniu ulta w tf ( gdzie ktoś jebnie 5 aoe ) te ulti zmniejsza fps'y o 80% na kilka sec

nie każdy jest tak zajebiście mądry jak ty ja jakoś jestem w 1 LO i mam 3 z ang a jakoś nie znam niektórych słów dzieki czemu nie mogę tego przetłumaczyć a czasy chuja mi tu dadzą skoro nie znam słowek

Opublikowano

Według mnie powinni tylko doczepić jakąś łapę do IBlitz i tyle, w skillach Steel Legion Lux nie widzę żadnego problemu.

Czasami sie bugują i są niewidzialne (Q i E )

Opublikowano

Haha, jebałem :D. Lux też mnie wkurza, z blitzem jeszcze nie grałem ale sporo jest skórek, które dają przewagę.

Mhm, podkreśliłem że nie przyznaje sie do tego tłumaczenia xD

Opublikowano

@2up.

@top

samo znanie słówek i czasów nie pozwoli Ci przetłumaczyć takiego tekstu, jestem w III gim, gdzie teksty nie dużo różnią się od podanego w nazwie tematu, a jakoś słabsi nie umieją tego przetłumaczyć, zresztą nie tylko ci słabsi.

btw. mogles ten przetlumaczony tekst przeczytac i sprawdzic czy ma sens bo takie tlumaczenie gówno warte.

jak grałem przeciwko i blitzowi to wcale nie było tak trudno >_>

Opublikowano

samo znanie słówek i czasów nie pozwoli Ci przetłumaczyć takiego tekstu, jestem w III gim, gdzie teksty nie dużo różnią się od podanego w nazwie tematu, a jakoś słabsi nie umieją tego przetłumaczyć, zresztą nie tylko ci słabsi.

btw. mogles ten przetlumaczony tekst przeczytac i sprawdzic czy ma sens bo takie tlumaczenie gówno warte.

jak grałem przeciwko i blitzowi to wcale nie było tak trudno >_>

Mogłem ale pojawiła by sie armia hejtu wiec wrzucilem tłumaczenie xD "RZAL TYLKO CTRL+A CTRL+V"

po za tym Twój nick tez jest gówno warty xD (nieRZywy) co jak co ale od ojczystego jezyka nie odbiegajmy tak bardzo

Opublikowano

282192c87ec1327253_c80b_390.gif skoro nie znasz angielskiego to poco jak idiota próbujesz tłumaczyć ?

Poprosimy o tłumaczenie panie miSZCZu oklaski na zachęte

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...